aşkın gözyaşları kimya hatun - arama sonuçları

rss
Sadece stoktakileri göster |  Arama kriterlerini değiştir Sırala:
Aşkın Gözyaşları-III (Kimya Hatun)

Aşkın Gözyaşları-III (Kimya Hatun)
Aşkın Gözyaşları Kimya Hatun

13,00 TL
%30
9,10 TL
  Aşkın Gözyaşları Kimya Hatun’dan * Mürşid, sana gelen değil seni sana getirendir. Ben ki Şems her göze gözükenim ancak sadece hasrete hasret kalan...
Umutsuz Aşkın Gözyaşları

Umutsuz Aşkın Gözyaşları

20,00 TL
%15
17,00 TL
İngiltereden gelen gemi, Virginia Kolonisindeki çiftçiler için iyi haber demekti. İşledikleri suçlar nedeniyle sürgün edilen kadınlar, tarlalardan toplanan bir balya tütün...
Aşkın Gözyaşları-II (Hz.Mevlana)

Aşkın Gözyaşları-II (Hz.Mevlana)

11,00 TL
%25
8,25 TL
Ömrüm boyunca kaç kitap okudum bilmiyorum, lakin Aşkın Gözyaşlarını okuduktan sonra anladım ki, meğerse ben hiç kitap okumamışım ve kara cahilmişim, "Şems ve Mevlana" hakkında......
Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems)

Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems)

9,00 TL
%25
6,75 TL
Şems, Mevlâna ve Aşka dair çok kitap okuduğumu zannediyordum. Yanılmışım! Dostum Sinan Yağmurun doğum tarihini unutarak"bunu yazan kişi mutlaka Şemsin yakın arkadaş olmalı!" diye...
Kimya Hatun

Kimya Hatun

20,00 TL
%15
17,00 TL
Kocasının ölümünden sonra Mevlânâ Celaleddin-i Rumi ile evlenen Kerra Hatun, yeni kocasının haremine yerleşir. Tabii sevgili kızı Kimya da onunladır. Kimya Hatun içine düştüğü bu...
Kimya Hatun (Cep Boy)

Kimya Hatun (Cep Boy)

9,90 TL
%15
8,42 TL
Mevlânânın Üvey Kızı Kimya Hatunun Gerçek Hikâyesi... Kocasının ölümünden sonra Mevlânâ Celaleddin-i Rumi ile evlenen Kerra Hatun, yeni kocasının haremine yerleşir. Tabii sevgili...
Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems) (Ciltli)

Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems) (Ciltli)

20,00 TL
%25
15,00 TL
Yedinci ve en tesirli bıçak darbesi ensesine gelir boynu sağa doğru bükülmüştür. Dervişler yere kapanmasını bekleye dursun. Şems Hz. Peygamberin şu hadisini sesi boğuk mırıldanır:...
Aşkın Kimya’sı

Aşkın Kimya’sı

15,00 TL
%15
12,75 TL
AŞKIN KİMYA’SI Mevlana, Şems-i Tebrizi ve Kimya Hatun’un dünyasına mistik bir yolculuk... “Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki…”...
Emine Hatun

Emine Hatun

7,90 TL
%20
6,32 TL
İnsanın masumiyet çağından öykülerle buluşturuyor bizi Deniz Günal. Gelip geçmenin hüznünün, hayatı hep ıskalayanların, ırmağın, vişnenin, Münevverin, Matematik...

553 Kayıt bulundu
Toplam 56 Sayfa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11-20 »  »» 
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Kapat