en çok satan kitaplar - arama sonuçları

rss
Sadece stoktakileri göster |  Arama kriterlerini değiştir Sırala:
Satan Reklam Yaratmak

Satan Reklam Yaratmak

18,00 TL
%15
15,30 TL
İster istemez kafayı taktığı bir tuvalet kağıdı reklamından yola çıkarak, kendini reklam cangıhnda bulan bir imaj tacirinin ibret dolu öyküsü... Bir dönem ABDdeki reklam...
Satan Otobiyografi

Satan Otobiyografi

22,00 TL
%15
18,70 TL
BEN, SİZİN RAKİBİNİZİM VE BU DA HİKAYEM! BEN, KENDİ VARLIĞIM DA DAHİL OLMAK ÜZERE HER ŞEYDEN ŞÜPHELENMENİZİ SAĞLAYAN İÇİNİZDEKİ SESİM. BEN DEPRESYONUM, ÖFKEYİM,...
Müzik Satan Çocuklar

Müzik Satan Çocuklar

6,50 TL
%15
5,53 TL
Yalvaç Ural bu kitabıyla, 1979 yılında, “Uluslararası Çocuk Kitapları Fuarı”nda Şiir Birincilik Ödülü aldı. Daha sonra, kitap bir çok dünya diline çevrilip, çocuk dergilerinde...
Ferrarisini Satan Bilge

Ferrarisini Satan Bilge

15,00 TL
%15
12,75 TL
On yıl önce bir kitap yayınlandı ve milyonların yaşamını değiştirdi. Kariyerindeki başarısı, içindeki derin boşluğu gizlemeye yetmeyen ünlü avukat Julian Mantle’ın hikâyesini...
Ferrarisini Satan Bilge Gününüzü Aydınlatacak Sözler

Ferrarisini Satan Bilge Gününüzü Aydınlatacak Sözler

19,90 TL
%15
16,92 TL
FERRARİ’SİNİ SATAN BİLGE’DEN GÜNÜNÜZÜ AYDINLATACAK SÖZLER Ferrarisini Satan Bilge’den bir başucu kitabı Ferrari’sini Satan Bilge kitabı dünyanın dört bir yanındaki...
Baked In - Kendi Kendini Satan Ürünler Yaratmak

Baked In - Kendi Kendini Satan Ürünler Yaratmak

16,50 TL
%15
14,03 TL
BAKED IN –KENDİ KENDİNİ SATAN ÜRÜNLER YARATMAK Markalar müşterileriyle ve içinde bulundukları kültürle yeni bir bağ kurmalıdır. Eskiden kural şuydu: Güvenli ama sıradan ürünler...
Rosros İle Zenzen-Üzüm Satan Kedileri ve Balık Tutan Köpekleri

Rosros İle Zenzen-Üzüm Satan Kedileri ve Balık Tutan Köpekleri

6,00 TL
%10
5,40 TL
Rosros ile Zenzen – üzüm satan kedileri ve balık tutan köpekleri, çocukların ve büyüklerin dünyasındaki ortak bir duyguyu, yalnızlık üzerine bir masal anlatıyor. Rosros Efendi kendi...

3351 Kayıt bulundu
Toplam 336 Sayfa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11-20 »  »» 
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Kapat