en çok satan kitaplar - arama sonuçlarıSatan Reklam Yaratmak
18,00 TL
%15
15,30 TL
İster istemez kafayı taktığı bir tuvalet kağıdı reklamından yola çıkarak, kendini reklam cangıhnda bulan bir imaj tacirinin ibret dolu öyküsü... Bir dönem ABDdeki reklam...
Satan Otobiyografi
22,00 TL
%15
18,70 TL
BEN, SİZİN RAKİBİNİZİM VE BU DA HİKAYEM! BEN, KENDİ VARLIĞIM DA DAHİL OLMAK ÜZERE HER ŞEYDEN ŞÜPHELENMENİZİ SAĞLAYAN İÇİNİZDEKİ SESİM. BEN DEPRESYONUM, ÖFKEYİM,...
Müzik Satan Çocuklar
6,50 TL
%15
5,53 TL
Yalvaç Ural bu kitabıyla, 1979 yılında, “Uluslararası Çocuk Kitapları Fuarı”nda Şiir Birincilik Ödülü aldı. Daha sonra, kitap bir çok dünya diline çevrilip, çocuk dergilerinde...
Ferrarisini Satan Bilge
15,00 TL
%15
12,75 TL
On yıl önce bir kitap yayınlandı ve milyonların yaşamını değiştirdi. Kariyerindeki başarısı, içindeki derin boşluğu gizlemeye yetmeyen ünlü avukat Julian Mantle’ın hikâyesini...
Türk Dünyasının Problemleri ve Çözüm Önerileri
30,00 TL
%20
24,00 TL
Ferrarisini Satan Bilge Gününüzü Aydınlatacak Sözler
19,90 TL
%15
16,92 TL
FERRARİ’SİNİ SATAN BİLGE’DEN GÜNÜNÜZÜ AYDINLATACAK SÖZLER Ferrarisini Satan Bilge’den bir başucu kitabı Ferrari’sini Satan Bilge kitabı dünyanın dört bir yanındaki...
Baked In - Kendi Kendini Satan Ürünler Yaratmak
16,50 TL
%15
14,03 TL
BAKED IN –KENDİ KENDİNİ SATAN ÜRÜNLER YARATMAK Markalar müşterileriyle ve içinde bulundukları kültürle yeni bir bağ kurmalıdır. Eskiden kural şuydu: Güvenli ama sıradan ürünler...
Rosros İle Zenzen-Üzüm Satan Kedileri ve Balık Tutan Köpekleri
6,00 TL
%10
5,40 TL
Rosros ile Zenzen – üzüm satan kedileri ve balık tutan köpekleri, çocukların ve büyüklerin dünyasındaki ortak bir duyguyu, yalnızlık üzerine bir masal anlatıyor. Rosros Efendi kendi...
|
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
|