kitapları - arama sonuçları

rss
Sadece stoktakileri göster |  Arama kriterlerini değiştir Sırala:
Söylev (Nutuk) (Cilt:I-II)

Söylev (Nutuk) (Cilt:I-II)

20,00 TL
%5
19,00 TL
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün SÖYLEV’inin ilk iki cildi metin, üçüncü cildi ise, metnin dayandığı tarihsel belgelerden oluşmaktadır. Bu nedenle, metindeki olayları derinlemesine...
Söylev (Nutuk)

Söylev (Nutuk)

12,00 TL
%5
11,40 TL
Atatürk’ün büyük yapıtı Söylev’i Dil Derneği’nin eşgüdümünde Prof. Dr. Şerafettin Turan, gençler için özetledi ve günümüz diline uyarladı. Gençlerin, Atatürk’ü ve...
Bir Ömür

Bir Ömür

7,00 TL
%10
6,30 TL
       ”Bir Ömür” benim hayat hikâyemden ibaret değil; birlikte büyüdüğüm Cumhuriyet ve toplumumuzun geçirdiği...
Bulutları Güden Kuş

Bulutları Güden Kuş

10,00 TL
%5
9,50 TL
Üç masal var bu kitapta... Fundacık ile uçurtmasının masalı... Meraklı yavru köpek Boncuklunun başına gelenler... Ve bulutları güden Yağmur Kuşunun macerası... Özgürlüğe uçan...
Altın Saray

Altın Saray

8,00 TL
%5
7,60 TL
Gülendam ile Serencam, birbirine düşman iki köyde yaşayan iki gençtir. Köy ağalannın çekişmesi yüzünden, köy halkı birbirine düşman olmuş, sınırda her gün nöbet bekler. Bu...
Geveze Kitap

Geveze Kitap

8,00 TL
%5
7,60 TL
Pek çok çocuk tanıdım bugüne dek. Kimine armağan olarak verildim kimine tatil ödevi. Kimi kitabevinden satın aldı beni, kimi bir kütüphaneden ödünç. Evde, sınıfta, metroda,...
Biz de Çocuktuk-2: Büyümek İstiyorum

Biz de Çocuktuk-2: Büyümek İstiyorum

15,00 TL
%5
14,25 TL
Biz de çocuktuk serisinin ikinci kitabı olan “Büyümek İstiyorum”da Erol Manisalı, Zeynep Oral, Işık Kansu ve Serdar Kızık’tan kendi çocukluklarına ait birer kısa öykü yer...
Uç Minik Serçem

Uç Minik Serçem

12,00 TL
%5
11,40 TL
“Yakın yıllara kadar, Marmara’nın doğu kıyısında, İstanbul’a pek uzak olmayan bir yerde, yoksul bir sütçü yaşardı. O dönemde şimdiki gibi birbiri üstüne binmiş yazlıklarla...

14827 Kayıt bulundu
Toplam 1483 Sayfa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11-20 »  »» 
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Kapat