kitapları - arama sonuçlarıSöylev (Nutuk) (Cilt:I-II)
20,00 TL
%5
19,00 TL
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün SÖYLEV’inin ilk iki cildi metin, üçüncü cildi ise, metnin dayandığı tarihsel belgelerden oluşmaktadır. Bu nedenle, metindeki olayları derinlemesine...
Söylev (Nutuk)
12,00 TL
%5
11,40 TL
Atatürk’ün büyük yapıtı Söylev’i Dil Derneği’nin eşgüdümünde Prof. Dr. Şerafettin Turan, gençler için özetledi ve günümüz diline uyarladı. Gençlerin, Atatürk’ü ve...
Bir Ömür
7,00 TL
%10
6,30 TL
”Bir Ömür” benim hayat hikâyemden ibaret değil; birlikte büyüdüğüm Cumhuriyet ve toplumumuzun geçirdiği...
Bulutları Güden Kuş
10,00 TL
%5
9,50 TL
Üç masal var bu kitapta... Fundacık ile uçurtmasının masalı... Meraklı yavru köpek Boncuklunun başına gelenler... Ve bulutları güden Yağmur Kuşunun macerası... Özgürlüğe uçan...
Altın Saray
8,00 TL
%5
7,60 TL
Gülendam ile Serencam, birbirine düşman iki köyde yaşayan iki gençtir. Köy ağalannın çekişmesi yüzünden, köy halkı birbirine düşman olmuş, sınırda her gün nöbet bekler. Bu...
Geveze Kitap
8,00 TL
%5
7,60 TL
Pek çok çocuk tanıdım bugüne dek. Kimine armağan olarak verildim kimine tatil ödevi. Kimi kitabevinden satın aldı beni, kimi bir kütüphaneden ödünç. Evde, sınıfta, metroda,...
Biz de Çocuktuk-2: Büyümek İstiyorum
15,00 TL
%5
14,25 TL
Biz de çocuktuk serisinin ikinci kitabı olan “Büyümek İstiyorum”da Erol Manisalı, Zeynep Oral, Işık Kansu ve Serdar Kızık’tan kendi çocukluklarına ait birer kısa öykü yer...
Uç Minik Serçem
12,00 TL
%5
11,40 TL
“Yakın yıllara kadar, Marmara’nın doğu kıyısında, İstanbul’a pek uzak olmayan bir yerde, yoksul bir sütçü yaşardı. O dönemde şimdiki gibi birbiri üstüne binmiş yazlıklarla...
|
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
|