sinan yağmur kitapları - arama sonuçları

rss
Sadece stoktakileri göster |  Arama kriterlerini değiştir Sırala:
Tarihimi Çok Seviyorum

Sinan Yağmur
Tarihimi Çok Seviyorum

14,90 TL
%20
11,92 TL
TARİHİMİZİ SEVDİREBİLMEK (ÖNSÖZ)Tarihi hikâyeler, milli ve manevi kimliğimizi oluşturmamızı sağlar. Maalesef bugün tarih dokusundan ve manevi kokudan mahrum, boş,...
Benim Annem Bir Melek

Benim Annem Bir Melek

2,90 TL
"Annelerimiz ile ilgili çok takdir edilen, sadece annelerin değil aynı zamanda herkesin okuması gereken bir eser." Bülent ARINÇ/T.B.M.M Bşk. "Annelerimizin ödenemez kıymetlerini...
Her Anne Bir Melektir Cep Boy

Her Anne Bir Melektir Cep Boy

7,50 TL
%15
6,38 TL
Anne, içimizdeki kâinat yolculuğunun anaç yazmalı şefkat rotası… Anne, atlasın göğsüne toprağın tenini seren huzur mırıldanması… Anne, üşüten bazen de yakan yaşam...
Her Anne Bir Melektir

Her Anne Bir Melektir

15,00 TL
%15
12,75 TL
“Anne, içimizdeki kâinat yolculuğunun anaç yazmalı şefkat rotası… Anne, atlasın göğsüne toprağın tenini seren huzur mırıldanması… Anne, üşüten bazen de yakan yaşam...
Aşk’a Yolculuk Veysel Karani

Aşk’a Yolculuk Veysel Karani

15,00 TL
%15
12,75 TL
Bana, ‘Sen kimsin?’ diye sormayın. Ömrü azıcık kalmış bir HİÇ’im. Ben, hiçbir şeyim, hiçbir şeyim. Yürek vermediğiniz, ta içinize erişemez. İnsanlara baktım ki her biri...
Bilmezsiniz Ama Babalar Da Ağlar

Bilmezsiniz Ama Babalar Da Ağlar

4,50 TL
%20
3,60 TL
Babamızı çok sevmiş olabiliriz ancak babamız hayatta iken değil. Ya babamızı kaybedince onun yokluğunun acısı bize öğretti baba sevgisini ya da biz baba olunca anladık baba...
Tennure ve Ateş Hz.Mevlana

Tennure ve Ateş Hz.Mevlana

13,00 TL
%25
9,75 TL
Hz. Mevlâna günümüze, asırlar öncesinden şöyle seslenmektedir: “Beni çokça konuştunuz, sıkça andınız, afişlerde sözlerim sloganlaştı, ziyaretime koştunuz, andınız ancak beni...
Öğretmence Sevebilmek İnsanı

Öğretmence Sevebilmek İnsanı

10,00 TL
%20
8,00 TL
Dedim ya, ben bir öğretmenim. Çiçeklerim dağılmış cennet ülkemin dört bir yanına hizmet aşkına, millet adına. Öğretmen bir cemre gibi düşer yüreklere. Aydınlanır yüzler...

14987 Kayıt bulundu
Toplam 1499 Sayfa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   11-20 »  »» 
E-Mail listemize katılarak yeni yayın ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.
Kapat