TARİHİMİZİ SEVDİREBİLMEK (ÖNSÖZ)Tarihi hikâyeler, milli ve manevi kimliğimizi oluşturmamızı sağlar. Maalesef bugün tarih dokusundan ve manevi kokudan mahrum, boş,...
"Annelerimiz ile ilgili çok takdir edilen, sadece annelerin değil aynı zamanda herkesin okuması gereken bir eser." Bülent ARINÇ/T.B.M.M Bşk. "Annelerimizin ödenemez kıymetlerini...
Bana, ‘Sen kimsin?’ diye sormayın. Ömrü azıcık kalmış bir HİÇ’im. Ben, hiçbir şeyim, hiçbir şeyim. Yürek vermediğiniz, ta içinize erişemez. İnsanlara baktım ki her biri...
Babamızı çok sevmiş olabiliriz ancak babamız hayatta iken değil. Ya babamızı kaybedince onun yokluğunun acısı bize öğretti baba sevgisini ya da biz baba olunca anladık baba...
Hz. Mevlâna günümüze, asırlar öncesinden şöyle seslenmektedir: “Beni çokça konuştunuz, sıkça andınız, afişlerde sözlerim sloganlaştı, ziyaretime koştunuz, andınız ancak beni...
Dedim ya, ben bir öğretmenim. Çiçeklerim dağılmış cennet ülkemin dört bir yanına hizmet aşkına, millet adına. Öğretmen bir cemre gibi düşer yüreklere. Aydınlanır yüzler...